Flyttetips

stor flyttebil, stensruds flyttebyrå lastebilNår man skal flytte så bør logistikken planlegges nøye. Du må ha en bil som passer til alle tingene dine, du må ha nok mannskap til å bære tingene dine, og pakkingen bør igangsettes dager i forveien om man er alene om det. Les mer om pakketips ved flytting

Om du vill ha en fin overgang inn i det nye hjemme ditt, kan det lønne seg å bestemme hvor alle tingene dine skal stå, allerede før du flytter dem med deg. Husk også å skriv på alle esker.

Når man transporterer med seg vaskemaskin, så kan det lønne seg å sette inn igjen transportsperrene som fulgte med vaskemaskinen. Dette er for å stabilisere vaskemaskinen under transport. Om man ikke bruker transportsperrene kan trommelen riste så mye under transport at vaskemaskinen kan gå i stykker.

Om man har latt kjøleskap ligge på henger, eller på bil, så er det nødvendig å vente minst 6 timer før du plugger det inn. Har det stått oppreist under hele transporten slik som vi transporterer det, så holder det å vente 3 timer.